Hvorfor Tucketts?

Tæerne er naturligvis beregnet til at sprede og bevæge sig uden begrænsninger, for at forbedre vores balance og mobilitet, men mange tænker ikke over sansemodtagelse du får fra dine fødder?

Tucketts patenterede åben tå skridsikre sokker er omhyggeligt designet til at hjælpe dig med at bevare fordelene ved at være barfodet, mens de tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og komfort. Tucketts er designet med konceptet ”Feet & Mind” i højsædet. Vi har i vores travle hverdag mere og mere brug for kontakten til jorden, grounding og finde jordforbindelsen. Sansemodtagelsen fra vores fødder er helt unik - tænk dig tilbage til den første dag i flipflops efter en lang vinter eller en gåtur i sandet. Det er med den åbenbaring at Tucketts blev kreeret!

Vi plejer at sige der er meget mere mellem himmel og jord ”Feet & Mind” end man lige tror!

Af mennesker, for mennesker.

Vi er en del af en verdensomspændene kvindedrevet virksomhed, med en forkærlighed og passion for at sprede budskabet om ”feet and mind” fod-hjerne-forbindelsen. Vores tro, er ikke kun at finde kontakten til Feet & Mind, men også balancen mellem mennesker, planet og profit.
Dette har ført os til et verdensomspændt partnerskab om at sprede budskabet ”Spread the Love; for the brand of Tucketts”.