Bæredygtighed er ikke nemt at finde rundt i...

Vi tror på en verden, hvor folk samles for at skabe positive forandringer. Derfor har vi arbejdet sammen med vores fabrik for at sikre, at vi producerer vores produkter på en miljømæssigt ansvarlig måde.

Vores fabrik tilhører en lokal aftale om ren produktion, som er underskrevet af private enheder, offentlige organisationer og produktionssektorer, der forvalter landets bæredygtige udvikling. Den er også ISO 14001-certificeret inden for miljøstyring og har implementeret praksis, der har til formål at minimere processernes og affaldets indvirkning på miljøet. Vi er stolte af denne certificering og vil fortsat arbejde sammen med vores fabrikspartnere for at sikre, at vi fortsat opfylder disse høje standarder i mange år fremover.

Frem for alt mener vi, at det er hver enkelt af vores ansvar at bringe verden sammen, ikke at rive den fra hinanden.

Det er derfor, vi startede denne virksomhed - for at give dig en chance for at være en del af noget, der er større end dig selv.

Af mennesker, for mennesker.

Vi er en del af en verdens omspændt kvindedrevet virksomheder, med en forkærlighed og passion for at sprede budskabet om ”feet and mind” fod-hjerne-forbindelsen. Vores tro, er ikke kun at finde kontakten til Feet & Mind, men også balancen mellem mennesker, planet og profit.
Dette har ført os til et verdensomspændt partnerskab om at sprede budskabet ”Spread the Love; for the brand of Tucketts”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Modtag tilbud, nye lanceringer og tips - direkte i din mail inbox!